Kedvezményezett neve: „BELI” Kereskedelmi és Vendéglátó Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogatott projekt címe: Hotel Bakony Panzió fejlesztése és szolgáltatási színvonalának növelése

A pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00770

A szerződött támogatás összege: 11 718 855

A támogatás mértéke: 70 %

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.06.30

 

A projekt keretében a tótvázsonyi Hotel Bakony felújítására és átalakítására került sor, annak érdekében, hogy a szálláshely és a szolgáltatások minősége növekedjen. A projekt megvalósításával célunk a Panzió esztétikájának, minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, ezzel a kapacitás kihasználtságának javítása volt.

 

A beruházás keretében a következő felújítási munkálatok valósultak meg: a panzió szobáinak és közösségi tereinek festése, klíma berendezés beszerelése. A panzió konferenciatermének padló burkolatát korszerű vinyl padlóra cseréltük.

Közösségi tereink fejlesztéséhez vásároltunk napozóágyakat, asztalokat székekkel, egy mosogatógépet, egy hűtött büfé tálat, egy jégkocka gyártót és a rendezvényterembe egy projektort.

A panzió wifi hálózatát lecseréltük a stabilabb, működőképes internet eléréshez.

Szeretettel látjuk panziónkban a kisgyerekes családokon túl a Balatont és a bakancsos túrázást, valamint a kirándulásokat kedvelő aktív turistákat is. A beruházással a feléjük kínált szolgáltatásunkat is fejlesztettük, játszótér kialakítással, szobákban wifivel, új modernebb TV készülékekkel, masszív kerti és teraszbútorokkal, napozóágyakkal. Szeretnénk, ha a gyerekek számára is kényelmes alvást tudnánk biztosítani az új kanapéágyakkal. Mivel tetőtéri szobáink is vannak, a klíma berendezés jelentősen növeli immár a komfort érzetet. Lehetőségünk van a kisállattal érkezők fogadására is, mivel stúdió szobáink egyenesen az udvarra nyílnak, így a panzió többi vendégét nem zavarják az állatok és fordítva.

A felnőttek számára kímélő mozgási szolgáltatásokat biztosítunk pl szaunázási lehetőség, elektromos kerékpár, a kerékpáros útvonalakat akár kísérővel is bejárhatják a velünk kapcsolatban lévő cég segítségével. A gasztroturizmus erősítésére borkóstolásokat szervezünk házi sajtokkal és a kertben termett dióval. Rendelkezünk egy 60 négyzetméter területű konferencia teremmel, ezt korszerűsítettük az új burkolattal, illetve projektorral, wifivel bővítettük. Így a vállalati rendezvény és konferencia turizmus iránt érdeklődőket is szeretettel látjuk vendégeink között.

A projekt megvalósításával a közvetlen környékünkön a 3 csillagos panziónkkal emeljük a minőségi vendéglátást,kivételes szolgáltatást tudunk nyújtani családias környezetben, ezzel hozzájárulva a térség vendéglátói sokszínűségéhez.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.